Ergobaby Babycarrier 360 Grey/Taupe

Legg til i ønskelisten
(10)
Til kassen
Ikke på lager
Ergobaby 360 Fire Posisjoner tilbyr fire bekvemme, sikre, ergonomiske bæreposisjoner slik at du kan bære barnet ditt med omtanke og nærhet så lenge det trengs. De fire ergonomiske bæreposisjonene er mage innover, mage utover, hofte- og ryggposisjon. Takket være det skålformede setet, sitter barnet i en ergonomisk sittestilling der hoften er foroverrettet og ryggen lett buet. Sittebredden justeres enkelt med knapper avhengig av barnets alder og sittestilling. Superbekvemt midjebelte som kan bæres høyt og lavt avhengig av bæreposisjon. Gir ekstra støtte til den nedre delen av ryggen. Skulderremmene sammen med det ekstra brede midjebeltet fordeler barnets vekt slik at forelderens komfort maksimeres.

Det forlengingsbare ryggpanelet brettes ned når barnet bæres forover, brettes opp når barnet bæres innover om barnet trenger ekstra støtte til nakke/hode og rygg. Hetten gir støtte til det sovente barnet, beskytter barnet mot vær og sol (UV +50) samt fungerer som ammebeskyttelse. En favorittdetalj hos mange foreldre.

Materiale: 100 % bomullscanvas (maskinvask).

Klikk.no og WiseGuide har kåret Ergobaby 360 til "Best i test". Ergobaby 360 var den mest populære bæreselen både hos testpanelet og fysioterapeuten.

Også Smartson fikk i oppdrag å tilby barnefamilier å teste Ergobaby 360 Fire Posisjoner i en periode. Totalt søkte 1696 familier, og av dem fikk 20 stk teste bæreelen. Oppgaven var å bedømme bæreselens funksjon i alle fire bæreposisjoner og i så mange forskjellige situasjoner som mulig. Etter testen sier 100 prosent av testpilotene at de anbefaler Ergobaby 360 til en venn, og de gir den endelige karakteren 8,7 av 10!
 • Artikkel nummer 132945
 • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping

Anmeldelser

 • 2 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  Veldig grei.

  Enkel i bruk. Barnet blir fort varm og klam på sommeren i denne (med spedbarnsinnlegg). Hun sovnet veldig fort i den og virker som hun har det behagelig. Virker veldig solid!

 • 1 person syns den her anmeldelsen var nyttig

  Fantastisk komfortabel sele

  Gode reguleringsmuligheter og stort pluss at barnet kan sitte vendt både mot en selv og fremover.

 • 0 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

  Bra

  Super!

Skriv din anmeldelse

For øyeblikket går det ikke å anmelde produkter