Nova Babycall, IP-Nova, Video Babycall

Legg til i ønskelisten
SALG - Pakkepris 20% Pris fra 1436 kr 1795 kr
Til kassen
På lager
IP-Nova, Video Babycall er en høyteknologisk babycall med HD-oppløsning som gjør at du kan både se og høre når barnet ditt trenger din oppmerksomhet. IP-Nova er kompatibel med mobiltelefon, nettbrett og datamaskin via appen som gjør at du kan styre kameraet med funksjonene pan, tilt og zoom. IP-Nova har også innebygd toveiskommunikasjon, noe som er praktisk om du trenger å roe barnet direkte mens du for eksempel kommer deg til soverommet fra en annen etasje eller et par rom unna. IP-Nova installeres enkelt i henhold til medfølgende instruksjoner. Babycallen er dessuten utrustet med en automatisk varslingsfunksjon som ikke krever noen konfigurasjon av eksterne servere. IP-Nova sender et varsel direkte til din smartphone eller nettbrett og spiller automatisk inn når alarmen har gått.

- Kompatibel med smartphone, nettbrett og datamaskin
- Styr babycallen via appen med funksjonene pan, tilt og zoom
- Innebygd toveiskommunikasjon
- Automatisk alarmfunksjon som spiller inn når alarmen aktiveres
- IP-Nova kan brukes hvor som helst så lenge du har tilgang til internett
- To brukernivåer admin (full kontroll) og gjesteinnlogg (kan ikke gjøre endringer i menyen). Praktisk funksjon når tilgang gis til familie/venner/nabo uten å risikere endringer i menyen.
- Temperaturvisning
- Kameraets programvare kan oppgraderas via NOVALINQ app. IP-Nova har også et stort markedspotensiale for overvåkning av privat eiendom.
- HD-oppløsning, dvs nesten dobbelt så høy oppløsning som de fleste IP-kameraer.
- Enkel installasjon. Trenger ikke kabel, PC eller manuelle Wi-Fi innstillinger.

Materiale: polypropan, rustfritt stål
Høyde: 12 cm
Vekt: 900g
  • Artikkel nummer L-8078506-0000
  • Sikkerhet