Doona Babybilstol med integrert vogn, Rød

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Med Doona+ babybilstol får du en vogn på bare noen sekunder. Som den første babybilstolen i verden med integrert vogn kommer den til å komme til nytte både i og utenfor bilen. Med hjelp av et enkelt knappetrykk felles hjulene ut, og du kan begynne å trille babybilstolen direkte. Doona+ babybilstol monteres med ISOFIX-bas eller med bilens sikkerhetsbelte.

Doona+ oppfyller alle høyt stilte sikkerhetskrav og regelverk. Fokus har ligget på funksjon, kvalitet og design for å kunne gi en så smidig opplevelse som mulig av deres babybilstol. Nå slipper du å frigjøre plass i bilens bagasjerom for en barnevogn eller bære på en tung babybilstol når du har en praktisk løsning tilgjengelig.

- Passer barn i vekt: 0-13 kg
- Utrustet med fempunksbelte
- Beregnet for bakovervendt montering
- Finnes også tilpassede tilbehør og stellevesker

Mål sammenlagt: H60 x B44 x D66 cm
Mål oppsatt: H99 x B44 x D82 cm
Vekt: 7,35 kg

Doona + er Årets Babyprodukt - Barn på farten!
Doona+ er den uvanlig vellykkede sammenslåingen av to veletablerte produkter - barnevognen og babybilstolen. Med Doona+ trenger babybilstolen aldri mer å bæres, nå kan den rulle frem! Men Doona+ stopper ikke der, den er også testet og godkjent for å brukes som vippestol og ombord på flyet. Dette er hybriden som er konstruert for å forenkle livet for den mobile familien. Doona+ gjør at det nyeste tilskuddet kan bli med på alle ærend og slipper å flyttes mellom babybilstol og vogn for korte ærend som en tur til matbutikken eller ved henting av storesøsken.
  • Artikkel nummer L-8076967-1011

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping