Doona Babybilstol med integrert vogn, Rød

Legg til i ønskelisten
Pris fra Ikke på lager
Til kassen
  • Artikkel nummer L-8076967-1011
Med Doona+ babybilstol får du en vogn på bare noen sekunder. Som den første babybilstolen i verden med integrert vogn kommer den til å komme til nytte både i og utenfor bilen. Med hjelp av et enkelt knappetrykk felles hjulene ut, og du kan begynne å trille babybilstolen direkte. Doona+ babybilstol monteres med ISOFIX-bas eller med bilens sikkerhetsbelte.

Doona+ oppfyller alle høyt stilte sikkerhetskrav og regelverk. Fokus har ligget på funksjon, kvalitet og design for å kunne gi en så smidig opplevelse som mulig av deres babybilstol. Nå slipper du å frigjøre plass i bilens bagasjerom for en barnevogn eller bære på en tung babybilstol når du har en praktisk løsning tilgjengelig.

- Passer barn i vekt: 0-13 kg
- Utrustet med fempunksbelte
- Beregnet for bakovervendt montering
- Finnes også tilpassede tilbehør og stellevesker

Mål sammenlagt: H60 x B44 x D66 cm
Mål oppsatt: H99 x B44 x D82 cm
Vekt: 7,35 kg

Doona + er Årets Babyprodukt - Barn på farten!
Doona+ er den uvanlig vellykkede sammenslåingen av to veletablerte produkter - barnevognen og babybilstolen. Med Doona+ trenger babybilstolen aldri mer å bæres, nå kan den rulle frem! Men Doona+ stopper ikke der, den er også testet og godkjent for å brukes som vippestol og ombord på flyet. Dette er hybriden som er konstruert for å forenkle livet for den mobile familien. Doona+ gjør at det nyeste tilskuddet kan bli med på alle ærend og slipper å flyttes mellom babybilstol og vogn for korte ærend som en tur til matbutikken eller ved henting av storesøsken.