Et bæresjal uten problemer! Baby K'tan er et mykt bæresjal i naturlig bomull og med en innovativ design som er en krysning mellom bæresjal og bæresele. Den tilbyr både bæresjalets og bæreselens fordeler og posisjoner samt mere til. Baby K'tan er myk og lett å bruke for å bekvemt bære ditt barn, 3,5-16 kg, i fem forskjellige posisjoner; NEWBORN KANGAROO, HUG, ADVENTURE, EXPLORE og HIP.

Baby K'tan bæresjal er produsert i myk pustende 100 % naturlig bomull og fri for azofargestoffer. Den er slitesterk og holdbar nok til å bære ditt barn opp til 16 kg. Materialet skaper en bekvem og sikker lomme for barnet, og den ekstra delen tøy som medfølger gir sikkerhet til barnet og støtte for rygg og skuldre.

Baby K'tan består av to slynger av tøy sammensatt med et justerbart støttende bånd i ryggen. Tre de to slyngene over hodet og rundt halsen som et halsbånd. Løft deretter den ene armen gjennom en av slyngene og den andre armen gjennom den andre slyngen. Som å ta på seg en t-skjorte. Ferdig!

Baby K'tan tilbys i størrelsene XS, S, M, L og XL. Se størrelsestabell på hjemmesiden for å forsikre om korrekt størrelse. Normalt tilsvarer størrelse for Baby K'tan tilsvarende størrelse som brukes i t-shirt. Alder eller vekt på barnet har ingen betydning for størrelse på bæresjalet. Om du vipper mellom størrelser, velg den mindre, ettersom bæresjalet er oppbygd for å sitte inntil. Bæresjalet kan oppleves stramt i begynnelsen, men det tøyelige stoffet retter seg til når den er brukt noen ganger. Om du er gravid, gå ut fra størrelse før graviditet.

Studier har vist at bruk av bæreskal er fordelaktig for tilknytningen mellom forelder og barn, og for barnets utvikling. Små barn som bæres i bæresjal er vanligvis mer tilfredse, mindre sutrete og har mindre risiko for å oppleve kolikk.

En detaljert og tydelig manual med ytterligere informasjon og bruksanvisning medfølger alle forpakninger. Baby K'tan har hatt stor suksess med en hel del utmerkelser i USA og er bl. a. vist i den populære TV-serien "How I Met Your Mother".

Merk, bilde 4 & 5 viser kun posisjonene New Born Kangaroo og Hip, ikke dette bæresjalet!

Baby K'tan har vært nominert og vunnet flere priser innen funksjon og brukervennlighet i 2012-2013. I 2013 vant K'tan prisen for beste babyprodukt i The Bump: Best of Baby Product i USA. Baby K'tan har også fått andre utmerkelser av About.com og Strollertraffic mfl.
  • Artikkel nummer L-0009234-1005
  • Sikkerhet
  • Material Øko-tag

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.