Baby K'tan Bæresjal Bomull, Grå

Legg til i ønskelisten
(4)
SALG - Pakkepris 20% Pris fra 504 kr 629 kr
Til kassen
Ikke på lager
Et bæresjal uten problemer! Baby K'tan er et mykt bæresjal i naturlig bomull og med en innovativ design som er en krysning mellom bæresjal og bæresele. Den tilbyr både bæresjalets og bæreselens fordeler og posisjoner samt mere til. Baby K'tan er myk og lett å bruke for å bekvemt bære ditt barn, 3,5-16 kg, i fem forskjellige posisjoner; NEWBORN KANGAROO, HUG, ADVENTURE, EXPLORE og HIP.

Baby K'tan bæresjal er produsert i myk pustende 100 % naturlig bomull og fri for azofargestoffer. Den er slitesterk og holdbar nok til å bære ditt barn opp til 16 kg. Materialet skaper en bekvem og sikker lomme for barnet, og den ekstra delen tøy som medfølger gir sikkerhet til barnet og støtte for rygg og skuldre.

Baby K'tan består av to slynger av tøy sammensatt med et justerbart støttende bånd i ryggen. Tre de to slyngene over hodet og rundt halsen som et halsbånd. Løft deretter den ene armen gjennom en av slyngene og den andre armen gjennom den andre slyngen. Som å ta på seg en t-skjorte. Ferdig!

Baby K'tan tilbys i størrelsene XS, S, M, L og XL. Se størrelsestabell på hjemmesiden for å forsikre om korrekt størrelse. Normalt tilsvarer størrelse for Baby K'tan tilsvarende størrelse som brukes i t-shirt. Alder eller vekt på barnet har ingen betydning for størrelse på bæresjalet. Om du vipper mellom størrelser, velg den mindre, ettersom bæresjalet er oppbygd for å sitte inntil. Bæresjalet kan oppleves stramt i begynnelsen, men det tøyelige stoffet retter seg til når den er brukt noen ganger. Om du er gravid, gå ut fra størrelse før graviditet.

Studier har vist at bruk av bæreskal er fordelaktig for tilknytningen mellom forelder og barn, og for barnets utvikling. Små barn som bæres i bæresjal er vanligvis mer tilfredse, mindre sutrete og har mindre risiko for å oppleve kolikk.

En detaljert og tydelig manual med ytterligere informasjon og bruksanvisning medfølger alle forpakninger. Baby K'tan har hatt stor suksess med en hel del utmerkelser i USA og er bl. a. vist i den populære TV-serien "How I Met Your Mother".

Merk, bilde 4 & 5 viser kun posisjonene New Born Kangaroo og Hip, ikke dette bæresjalet!

Baby K'tan har vært nominert og vunnet flere priser innen funksjon og brukervennlighet i 2012-2013. I 2013 vant K'tan prisen for beste babyprodukt i The Bump: Best of Baby Product i USA. Baby K'tan har også fått andre utmerkelser av About.com og Strollertraffic mfl.
  • Artikkel nummer L-0009233-1019
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-10 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping