BabyBjörn Bæresele We inklusive bitebeskyttelse, Svart Cotton

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
BABYBJÖRN, Bæresele We, Svart
Bæresele We er den nye generasjonen's bæresele som lar deg anvende den ummiddelbart. Den er enkel å ta av og på. Dessuten er den utformet for at du skal kunne bruke den selv uten hjelp i alle stadier, også når du setter ditt barn på ryggen.

Tre ulike bæremåter spesielt anpasset nyfødte, større barn og ryggbæring. Du bærer barnet med ansiktet vendt mot deg i en bred benposisjon for å gi den rette støtten til hode, rygg og hofter. Bæresele We har polstret skulderrem og avlastende midjebelte som gir deg en behagelig og ergonomisk løfting over lengere tid.

Bæreselen er justerbar med hensyn til ulike brukere og framsiden kan åpnes slik at du lett kan løfte opp barnet. Praktisk når hun eller han har sovnet i bæreselen. Du behøver ikke spedbarninnlegg, da BABYBJÖRN bæreseler passer for nyfødte fra dag 1 og under hele brukstiden 0-3 år.

Enkel ryggbæring fra 1 år. Bæresele We har en unik funksjon som gjør det enkelt og sikkert å plassere ditt barn på ryggen. Du fører bæreselen fra magen til ryggen din mens barnet ditt sitter i bæreselen like trygt som vanlig. Med denne unike løsningen ligger skulderremmen til bæreselen hele tiden som en låst slinge rundt kroppen din. Slik kan du enkelt plassere barnet på ryggen på egen hånd!

- Fra nyfødt til 3 år
- Maksvekt 15 kg/100 cm
- HovedMateriale: 100? % bomull
- Øvrig Materiale: 100? % polyester

Bitebeskyttelse til bæresele, vita
Beskytt din bæresele fra barnets tyggende og sugende vaner ved hjelp av bitebeskyttelse fra BABYBJÖRN. Myk mot barnets hud og sikkert å tygge og suge på. Enkelt å sette av og på. Fri for farlige stoffer. Vaskes i maskin på 60°. Passer bæreselene One og We.

Materiale: 80 % bomull og 20 % polyester
  • Artikkel nummer 152119
  • Sikkerhet

Leveranse

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping