BabyBjörn Bæresele We, Cotton, Smaragd/Grønn

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Bæresele We er den nye generasjonen bæresele som du lærer å bruke med en gang. Det er lett å ta på og av, og utformet for å være i stand til å bruke det selv, uten hjelp, til enhver tid. Selv når du setter babyen på ryggen.

Tre forskjellige bæremåter spesielt utviklet for nyfødte, større barn og for å bære på ryggen. Ditt barn sitter med ansiktet vendt mot deg, i bredbeinstilling, og får riktig støtte til nakke, rygg og hofter. Bæresele We har polstrede skulderstropper og avlastende midjebelte som gir deg behagelig og ergonomisk bæring i lang tid.

Bæreselen er justerbar for å passe til ulike brukere, og fronten kan åpnes slik at du enkelt kan ta ut barnet. Praktisk når hun eller han har sovnet i bæreselen. Du behøver ingen spedbarnsinnlegg, BabyBjörns bæreseler passer nyfødte babyer fra dag en og hele brukstiden 0-3 år.

Enkel ryggbæring fra 1 år. Bæresele We har en unik funksjon som gjør det enkelt og trygt å plassere barnet på ryggen. Du snur selen fra magen til ryggen mens barnet er i bæreselen, like trygt som vanlig. Med denne unike løsningen er beltestroppene hele tiden som en lukket sløyfe rundt kroppen din. Og du kan enkelt plassere barnet på ryggen på egen hånd!

- Fra nyfødt til 3 år
- Maksvekt 15 kg/100 cm
- Primært stoff: 100? % bomull
- Øvrig stoff: 100? % polyester

Bæresele We er kåret til Beste Kjøp i SVT Plus bæreseletest som ble sendt i februar 2015. Testen ble utført av foreldre og en fysioterapeut. Kine Johansen, fysioterapeut med spesialisering på barn, kåret også We til den bese bæreselen når det gjelder ergonomi, med god støtte og bevegelighet for barnet.
  • Artikkel nummer 156105
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping