BabyBjörn Bæresele We Air, Mesh, Hvit

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Lettanvendelig bæresele i riktig myk og luftig mesh!
Med Bæresele We Air trenger du ikke å bekymre deg for at det skal bli for varmt. Det smidige, føyelige materialet i mesh puster og gjør det luftig og svalt for dere begge. Det er mykt mot barnets hud samtidig som det er meget slitesterkt og tåler tøff bruk og daglig maskinvask. Bæreselen tørker dessuten meget raskt etter vask. Hele bæreselen er Øko-Tex-godkjent, noe som betyr at den ikke inneholder noen helseskadelige og allergifremkallende stoffer.

Enkel å bruke, lett å justere
Bæresele We Air er enkel å bruke i alle posisjoner. Du tar lett på og av bæreselen selv, uten hjelp. Den har kun et fåtall spenner å kneppe og er enkel å justere for riktig passform. Også når du vil bære barnet ditt på ryggen. Bæreselens forside er også åpningsbar slik at du enkelt og raskt skal kunne ta opp barnet når det har sovnet i bæreselen.

Bær innovervendt på mage eller rygg
Med Bæresele We Air bærer du barnet ditt innovervendt og med bred benstilling på magen eller ryggen.

Perfekt fra fødselen med innebygd spedbarnsstøtte
Bæreselen er anatomisk tilpasset etter ditt voksende barn og passer perfekt direkte fra fødselen. Den har en spesiell høydeposisjon for ditt nyfødte barn den første tiden. Når barnet blir litt større bruker du den nedre høydeposisjonen.

Enkelt å bære barn på ryggen
Med Bæresele We Air er det enkelt å bære barn på ryggen, fra 12 måneders alder. Å sette barnet på ryggen er både enkelt og trygt. Med barnet i bæreselen og skulderbåndet som en lukket slynge rundt kroppen, snurrer du barnet rundt fra magen til ryggen. Enklere enn dette kan det ikke bli!

Bekvemt midjebelte og vatterte skulderbånd
Denne bæreselen er utrustet med et solid midjebelte og vatterte, formsydde skulderbånd for at det skal være bekvemt å bære ditt voksende barn. Takket være midjebeltet kan du legge barnets tyngde på hoftene og slippe vondt i ryggen og skuldrene. Bæreselen er enkel å justere - dra eller løsne båndene på midjebeltet og skulderbåndene når du har på deg bæreselen for å stille inn den perfekte passformen.

Hoftevennlig bæresele med bred benstilling for barnet
Ditt barn bæres med en ordentlig bred og ergonomisk benstilling. International Hip Dysplasia Institute har testet Bæresele We Air og kåret den til "hoftevennlig bæresele". Det betyr at babyens hofter får riktig støtte og holdes i en optimal posisjon med bena vinklet utover. Dette fremmer en god utvikling av hoftene, noe som er meget viktig i de første måndene i barnets liv.

Stødig, justerbar hodestøtte
En god hodestøtte er meget viktig de første fem månedene til barnet kan holde hodet oppe selv. Denne bæreselen har en stødig, justerbar støtte for hode og nakke. Hodestøtten kan justeres trinnløst og tilpasses individuelt.

Oppreist posisjon med frie armer og ben
Den oppreiste posisjonen holder barnets luftveier frie og gir deg trygg oversikt over pustingen. I Bæresele We Air har barnet god plass til å bevege armer og ben fritt. På den måten trener det både musklene, motorikken og balansen.

Bæresele We Air - enkel å ta med
Bæresele We Air er smidig og lett og rulles enkelt sammen så du kan legge den i stellevesken eller under barnevognen når den ikke brukes.

Produktfakta
Alder og vekt
Fra nyfødt til 3 år.
Min. 3,5 kg/53 cm.
Maks. 15 kg/100 cm.
Anb. minimumsalder for å bære barn på ryggen: 12 måneder.
For barn mellom 3,5 og 4,5 kg skal bensløyfene brukes for å minske benåpningene.

Materiale
Alle materialer i dette produktet er godkjent i henhold til Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. Det betyr at Bæresele We Air er helt fri for helseskadelige og allergifremkallende stoffer.

Mesh: 100 % polyester
Midjebeltets fôr: 100 % polyester
Beskyttelse for benstillingsglidelås: 100 % bomull

Sikkerhet
Bæresele We Air oppfyller både europeisk og amerikansk sikkerhetsstandard, EN 13209-2:2005 og ASTM F2236.

Vedlikeholdsråd
Hele bæreselen vaskes enkelt i maskin 40 oC. Takket være det tynne og luftige materialet i mesh tørker bæreselen meget raskt. Bæresele We Air skal ikke tørketromles eller strykes.
  • Artikkel nummer 174221
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping