BabyBjörn Bæresele One, Cotton Mix, Tallgrønn

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
BABYBJÖRN præsentere "The Woods Collection" som er en limited edition kollektion, som sælges under en begrænset periode. De populære og klassiske produkter som Bæresele One og Babysitter Balance Soft kommer i nye fine farver, hvor Inspirationen er hentet i den smukke svenske natur.

Bæresele One fra BABYBJÖRN er perfekt for deg som vil ha en ergonomisk bæresele med ypperlig komfort. En nødvendighet for deg som ønsker varierende måter å bære på. Du kan bære både på mage og rygg - det er enkelt og bekvemt for alle formål. Bæresele One er alt du trenger.

Ergonomisk bæresele med maksimal komfort:
Med Bæresele One får du og barnet ditt total komfort under hele brukstiden. Gjennomtenkt ergonomisk design med avlastende midjebelte og polstrede formsydde skulderbånd for deg. Mykt og behagelig for barnet ditt med polstret sete, sømmer utover og justerbar bredde på benfestet. Dessuten stødig og justerbar hodestøtte som kan brettes ned når barnet bæres utovervendt.

Fra nyfødt til 3 år:
Bæresele One kan du bruke i lang tid. Rett fra fødselen (minimum 3,5 kg) uten spedbarnsinnlegg opp til 3 år (maksimalt 15 kg). Bæreselen gir god støtte for ditt voksende barns hode, rygg og hofte. Utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BABYBJÖRNs øvrige bæreseler.

4 måter å bære på mage og rygg:
Bæresele One er enkel å bruke selv i alle posisjoner. Den har spesiell høydeplassering slik at du kan bære ditt nyfødte barn på beste måte - høyt oppe på brystet i innovervendt posisjon, hjerte mot hjerte. Fra ca. 4 måneder brukes den nedre høydeinnstillingen og da kan du bære både inn- og utovervendt. Fra 12 måneder kan du også bære på ryggen. Det er enkelt og sikkert å plassere barnet på ryggen uten hjelp.

Testet og sikkert:
Bæresele One er vinner i Råd & Röns bæreseletest i nr 3/2014. Alle materialer er snille mot ditt barns hud og ufarlige å smake på. Garantert fri for helsefarlige stoffer. Oppfyller kravene for Øko-Tex Standard 100, klasse 1 for babyprodukter. Oppfyller sikkerhetsstandarden for bæreseler, EN 13209-2:2005.

Belastning:
Min. 3,5 kg/53 cm
Maks. 15 kg/100 cm

Min. alder utovervendt posisjon: 5 måneder
Maksvekt i utovervendt posisjon: 12 kg

Hovedmateriale: 60 % bomull, 40 % polyester
Fôr: 100 % bomull
Innside midjebelte: 100 % polyester

Vedlikeholdsråd: Maskinvask 40 °C. Vaskes separat. Bruk et miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel.

Er du usikker på hvilken bæresele som passer deg? Her er BABYBJÖRNs egen seleguide:
http://www.babybjorn.co.uk/carrier-guide
  • Artikkel nummer 181128
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping