Ergobaby Bæresele, Adapt, Svart

Legg til i ønskelisten
(2)
SALG - Pakkepris 33% Pris fra 939 kr 1399 kr På lager
Til kassen
  • Artikkel nummer 178115
  • Sikkerhet
Ergobaby ADAPT er Egobabys første bæresele uten spedbarnsinnlegg som tilpasses til det voksende barnet. Den er enkel å bruke fra nyfødt til 20 kilo.

Adapt tilbyr tre behagelige bæreposisjoner, mage innovervendt, hofte- og ryggposisjon. Kryssbare skulderremmer med ekstra vattering og midjebelte med støtte for korsryggen gir ekstra bekvemmelighet og komfort for foreldre.

Adapt tilpasses gradvis i 3 trinn slik at det voksende barnet bæres i en ergonomisk M-formet posisjon (naturlig froskeposisjon) uansett alder. Setet justeres enkelt med hjelp av 3 fargekodede fliker på innsiden av midjebeltet og knappbånd med 3 innstillinger på forsiden av panelet. Hode- og nakkestøtte med 3 posisjoner reguleres enkelt til det voksende barnets forskjellige faser. Like lett som 1, 2, 3.

Funksjoner:
- Klassisk svart for en tidløs stil!
- 3 ergonomiske bæreposisjoner: Mage innovervendt, hofte- og ryggposisjon.
- Enkel å bruke, ingen spedbarnsinnlegg trengs til nyfødt
- Ergonomisk skålformet sete som gradvis tilpasses til det voksende barnet, fra nyfødt til småbarnsalderen (3,2-20 kg), der barnet sitter i en ergonomisk M-formet posisjon i hver størrelsesinnstilling
- Lang bærekomfort for foreldre med jevn vektfordeling mellom hofter og skuldre
- Myke, vatterte skulderremmer som kan krysses. Utmerket for mindre bærere ettersom det gir en tightere passform og for de som foretrekker enkel knepping på siden (justerbar 73 cm -124 cm)
- Midjebelte med ekstra støtte for korsryggen og dobbeljustering for enkel stramming (66 cm - 140 cm).
- Kan bæres lavt eller høyt i midjen slik at både mindre og større babyer havner i rett høyde - Sammenleggbar og vendbar, hode- og nakkestøtte med vattering
- Hette for sovestøtte og ammebeskyttelse (UPF 50+)
- Adapt er en ammevennlig bæresele
- 100 % premium bomull
- Maskinvask

Adapt er anerkjent som et ”hoftevennlig” produkt av International Hip Dysplasia Institute. Adapt er også tildelt AGR’s sigill av godkjenning - en symbol som utmerker ryggvennlige produkter.

Anmeldelser

  • 0 personer syns den her anmeldelsen var nyttig

    Lett å bruke

    Lett ig bruke og deilig å bære i☺️

Skriv din anmeldelse

For øyeblikket går det ikke å anmelde produkter