Shepherd Åre Stone

Legg til i ønskelisten
Pris fra 499 kr 499 kr
Til kassen
På lager
Varme og koselige tøfler Åre Stone fra Shepherd of Sweden. Designet med genuin håndverktradisjon og moderne formgivning gjør at tøflene blir nye favoritter hjemme. Håndlaget i Europa under høye miljøstandarder er tøflene laget i ekte saueskinn som er fritt fra mulesing. De har en slitesterk yttersåle i EVA-skum med mykt og varmt saueskinn på innsiden som varmer kalde, små tær. Et godt valg for å slippe å gå rundt på kaldt gulv under vintermånedene.

Materiale:
Øvre del: saueskinn
Fôr: saueskinn
Yttersåle: EVA-skum

Tips!

En skostørrelse bestemmes av målene på innsiden. For å finne riktig størrelse til barnet ditt kan du måle barnets fot. Legg et papir mot en vegg og plasser barnets hæl mot veggen. Pass på at barnet har like mye vekt på begge føtter og ikke lener seg mot veggen. Lag et merke på papiret der foten er på det lengste. Mål deretter med linjal fra papirets kant til markeringen slik at du finner barnets mål.

Barnas føtter vokser raskt og det kan være lurt å kjøpe et par sko som er litt større enn barnets føtter. Legg til omtrent så mye når du velger sko:
Sandaler: 10-15 mm
Støvler: 15-20 mm
Tursko: 10-15 mm
Sportssko: 10-15 mm
Vintersko: 15-20 mm
Sko for å lære seg å gå: 15 mm
Tøfler: 10-15 mm

Omtrentlig vekst for barneføtter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikkel nummer 185596