Rätt Start Anatomisk smokk, 0-6 mnd, 2-pack, Smurfette

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Smokk med fint Smurfette-motiv fra Rätt Start. Den innovative utformingen av denne smokken gjør den til et trygt produkt som er skånsomt, beskyttende og lett for barnet ditt å bruke. Smokkens myke buede form gir god passform og komfort, og de store ventilasjonshullene gjør den skånsom mot huden. Smokkens ortodontiske sugedel er produsert i silikon. I denne serien finnes også smokkholdere som kjøpes separat.

Vedlikehold: Av hygieniske grunner, kok smokken i 5 minutter før første bruk. La avkjøle og trykk og vannet som kan ha samlet seg inne i sugedelen. Rengjør smokken hver gang før den brukes. Dypp aldri smokken i søte ting eller medisiner før du gir smokken til barnet. Det kan forårsake karies. Av hygieniske grunner og sikkerhetsgrunner, bytt smokk etter en til to måneders bruk. Om smokken skulle havne inne i barnets munn, IKKE FÅ PANIKK: Den er utformet for å ikke kunne skade eller svelges og lar barnet puste. Ta ut smokken så forsiktig som mulig. For ditt barns sikkerhet:

OBS! Bind aldri fast smokken med bånd eller snor. Barnet kan kveles av disse. Kontroller smokken nøye før hver bruk. Vær spesielt nøye når barnet har fått tenner. Dra i alle retninger. Bytt ut smokken ved første tegn på skade eller svakhet. Etterlat aldri smokken i direkte solskinn, nær en varmekilde eller i desinfeksjonsløsning (steriliseringsvæske) lenger enn anbefalt. Dette kan svekke smokkens sugedel.

BPA og PVC fri!

Vaskeråd: Kok på 100°C
  • Artikkel nummer L-8076419-0000
  • Sikkerhet

Leveranse
Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping