LEGO NEXO KNIGHTS 70357 LEGO® NEXO KNIGHTS™ Knightons slott

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
LEGO® NEXO KNIGHTST, 70357, Knightons slott er en heftig 2-i-1 modell med en kongetrone, en boligdel, byggbar Mechlok-figur, fluktrakett, rullende steinfengsel og en borggård. På borggården står kong Halberts trone med en NEXO-kombokraftplate. Slottet voktes av to knoppkanoner og Robins bil som har doble knoppkanoner, minifigurcockpit og ammunisjonsforråd. I tilknytning til slottet finnes også en Dunderrakett-transport med cockpit for fem minifigurer. Slottets boligdel har to soverom, fem senger, spisestue, kontrollrom, våpenforråd og to fengselstårn.

Det rullende fengselet av bevegelige klør, transparente blå lyndeler og åpningsbare kjever som fører inn til fengselscellen. Fengselet har også et flagg og to katapulter. Med dette omfattende byggesettet kan barnet iscenesette dramatiske scener gjennom å vekke ridderne i sengene deres, bemanne kontrollrommet og hente våpen i våpenforrådet. Åpne den store slottsporten og slipp løs Dunderraketten. Kung Halbert kan ta plass i sin trone og dele ut ordre til sine LEGO® NEXO KNIGHTST. Den hvite steinstatuen spionerer på ridderne fra innsiden av borggården for å planlegge angrepene.

De våpen som inngår er Mechloks stav, Lances lanse, Aarons armbrøst, den kongelige vaktens sverd, den hvite steinstatuens dolk, et Brickster-sverd samt Steinstamperens spyd og øks. Tilbehørene består av to skjoldholdere, lynkuler, pølse, vinglass, vinflaske samt mobiltelefon. I settet inngår også skjold med NEXO-kreftene Hold takten, Spøkelsesrev, Manisk pumpe, Gammastråler, Kentaurangrep og Ond lava. Skjoldene kan scannes med LEGO® NEXO KNIGHTST: MERLOK 2.0-appen og låser opp krefter i LEGO® NEXO KNIGHTST-spillet.

Mål
Knightons slott: 38 x 40 x 23 cm (stengt)
38 x 45 x 28 (åpent)
Robins kjøretøy: 5 x 11 x 8 cm
Mechlok: 13 x 12 x 6 cm
Dunderraketten: 5 x 11 x 8 cm
Det rullende tårnfengselet: 13 x 10 x 16 cm
Antall deler: 1426
  • Artikkel nummer L-8093932-0000
  • Sikkerhet
  • Alder 9 - 14 år

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping