LEGO NEXO KNIGHTS 70357 LEGO® NEXO KNIGHTS™ Knightons slott

Legg til i ønskelisten
Pris fra
Til kassen
Ikke på lager
LEGO® NEXO KNIGHTST, 70357, Knightons slott er en heftig 2-i-1 modell med en kongetrone, en boligdel, byggbar Mechlok-figur, fluktrakett, rullende steinfengsel og en borggård. På borggården står kong Halberts trone med en NEXO-kombokraftplate. Slottet voktes av to knoppkanoner og Robins bil som har doble knoppkanoner, minifigurcockpit og ammunisjonsforråd. I tilknytning til slottet finnes også en Dunderrakett-transport med cockpit for fem minifigurer. Slottets boligdel har to soverom, fem senger, spisestue, kontrollrom, våpenforråd og to fengselstårn.

Det rullende fengselet av bevegelige klør, transparente blå lyndeler og åpningsbare kjever som fører inn til fengselscellen. Fengselet har også et flagg og to katapulter. Med dette omfattende byggesettet kan barnet iscenesette dramatiske scener gjennom å vekke ridderne i sengene deres, bemanne kontrollrommet og hente våpen i våpenforrådet. Åpne den store slottsporten og slipp løs Dunderraketten. Kung Halbert kan ta plass i sin trone og dele ut ordre til sine LEGO® NEXO KNIGHTST. Den hvite steinstatuen spionerer på ridderne fra innsiden av borggården for å planlegge angrepene.

De våpen som inngår er Mechloks stav, Lances lanse, Aarons armbrøst, den kongelige vaktens sverd, den hvite steinstatuens dolk, et Brickster-sverd samt Steinstamperens spyd og øks. Tilbehørene består av to skjoldholdere, lynkuler, pølse, vinglass, vinflaske samt mobiltelefon. I settet inngår også skjold med NEXO-kreftene Hold takten, Spøkelsesrev, Manisk pumpe, Gammastråler, Kentaurangrep og Ond lava. Skjoldene kan scannes med LEGO® NEXO KNIGHTST: MERLOK 2.0-appen og låser opp krefter i LEGO® NEXO KNIGHTST-spillet.

Mål
Knightons slott: 38 x 40 x 23 cm (stengt)
38 x 45 x 28 (åpent)
Robins kjøretøy: 5 x 11 x 8 cm
Mechlok: 13 x 12 x 6 cm
Dunderraketten: 5 x 11 x 8 cm
Det rullende tårnfengselet: 13 x 10 x 16 cm
Antall deler: 1426
  • Artikkel nummer L-8093932-0000
  • Sikkerhet
  • Alder 9 - 14 år