LEGO NEXO KNIGHTS 70356, Utslettelsens steinkoloss

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
LEGO® NEXO KNIGHTST, 70356, Utslettelsens steinkoloss er et stort monster som terroriserer byen Knighton sammen med General Garg. Nå er det opp til Macy å slå tilbake mot monsteret og redde Clay. Utslettelsens steinkoloss har store bevegelige vinger, hoggende kjever, ben med åpningsbare fengselsceller og armer med en hurtigskytende seksknoppskanon og bevegelig klo. Når barnet rører på spaken aktiveres de hoggende kjevene, og vingene begynner å flakse. Barnet kan vri på armfunksjonen for å skape en slageffekt eller rotere seksknoppskanonen for å skyte av gårde knoppene. I byggesettet inngår to Bouldrons, en Brickster og to skjoldholdere. Forpakningen inkluderer også minifigurene Jestro, General Garg, Stenclay og Macy samt skjold som kan scannes i den kostnadsfrie appen LEGO® NEXO KNIGHTST: MERLOK 2.0. Skjoldene frigjør NEXO-kreftene Hjemsøkt rustning, Befaling og de forbudte kreftene Ondskapsfull lava og Knus som kan brukes i LEGO® NEXO KNIGHTST spillet.

Mål
Steinkolossen: 32 cm høy
Skjoldglideren: 7 x 6 x 2 cm
Antall deler: 785
Alder: 8-14 år
  • Artikkel nummer L-8093931-0000
  • Sikkerhet
  • Alder 8 - 14 år

Leveranse

På grunn av situasjonen med COVID-19, kan det ta noen ekstra dager for våre samarbeidspartnere å levere din pakke. Vi takker for din tålmodighet, og forståelse for eventuelle forsinkelser og svarer gledelig på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. Deretter tar leveringen 1-6 arbeidsdager med Bring PickUp Parcel, da hentes pakken på nærmeste Post i Butikk. Og 2-6 dager med Bring Home, da leveres pakken på døren: 99 kr.  

Om du bestiller en vare direkte fra vår leverandør er leveringtiden 7-14 arbeidsdager.
Speditøren kommer til å kontakte deg for levering. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

365 dager åpent kjøp
Som kunde hos Lekmer har du 365 dagers åpent kjøp på produkter med uåpnet forpakning i original stand. Du har altså rett til å sende tilbake en vare i 365 dager fra ditt kjøp så lenge varen ikke er skadet og
ligger i ubrutt original emballasje.
- Du har 14 dagers angrerett som gjelder fra den dagen du har mottatt din
vare.
- Av sikkerhetsgrunner gjelder ikke angrerett eller åpent kjøp på barnevogner
og bilstoler som har blitt montert.
- Av helse- og hygienårsaker aksepterer vi ikke returer på f.eks undertøy,
smokker, tåteflasker, ammeinlegg og hår tilbehør. (Unntak gjelder ved returer
av amme-bh der man har testet ammeinlegg).

Har du mistet retuseddelen?
Ta da kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg med en ny etikett. Send
tilbake alle artikler i original emballasje og eventuelle merkelapper må være intakt.
Vil du vite mer om vår FAQ? Klikk her.

OBS! Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at din retur kommer frem til oss. Noter kollinummeret på pakken som du sender i retur til oss og be om kvittering. 

Returadresse:
Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping