LEGO Creator Expert 10246 LEGO® Creator Expert Detective´s Office

Legg til i ønskelisten
Til kassen
Ikke på lager
Oppdag en verden av mystikk og eventyr med LEGO® Creator Detektivkontor! Gå gjennom den åpne porten til frisørsalong der kundene blir bortskjemt av det enorme veggspeilet og huset ved siden av kan du konkurrere i biljard og dart under den roterende takviften. Gå opp til første etasje hvor detektivkontoret har et skrivebord strødd med ledetråder, safe som inneholder verdifulle bevis og en låst veggskap. Gå inn til badet med toalett før du går opp trappen til velutstyrte kjøkkenet med dør til takterrassen som også har en stort vanntårn. Taket er lett å løfte av for å se det vakre interiøret og eksteriøret av bygningen har en vakker takkant og en fint utformet fasade. Fra 16 år.

Innhold:
– Bygning, bunnplate med biljardhall og frisør med alle tilbehør, andre etasje med detektivens kontor med ledetråder og safe, den øverste etasjen har et velutstyrt kjøkken med en dør til takterrasse
- 6 minifigurer med diverse tilbehør: Detektiven Ace Brickman, frisøren Al, dartspillere, pool-spillere, politikvinne og en mystisk kvinne i rødt.
Antall deler: 2262

Mål: H27 x B25 x D25 cm

Merk! Ikke egnet for barn under 3 år på grunn av smådeler!
  • Artikkel nummer 265519
  • Alder 16+ år

Levering

Vårt mål er at alle bestillinger skal sendes innen en arbeidsdag. 

Ved å klikke på sporingslinken i leveringsbekreftelsen, blir du sendt til kurirwebsiden som vil vise den nyeste informasjonen om leveringen. Noter at din bestilling kan sendes i ulike pakker.

Vil du vite mer om leveransene våre? Klikk her.

Retur

Vil du vite mer om vår retur & bytte? Klikk her.