ANNONS

200 kr rabatt med kode: spring200no

Tilbudet gjelder t.o.m 27/4- 2015 når du handler produkter for minst 1000 kr.

Gavetype:

Alder:

Pris:

Din ønskeliste Bytt navn

Del din ønskeliste:

i

Din ønskeliste er tom

Legg til produkter gjennom å klikke på "ønske" på hvert produkt.

Outlet – Salg på tusentalls produkter – Billige priser på Lekmer

Lekmer Outlet

Gode funn på Lekmer! Uansett hva du leter etter - dekorasjoner, leker eller klær - så vil du alltid finne topp kvalitetsprodukter til betydelig reduserte priser i vår outlet. Her finnes et bredt utvalg av rimelige varer som du kan bestille til mellom 30% og 70% lavere pris, direkte på nettet.

Det er alltid salg hos Lekmer

Ettersom vi er størst på leketøy og andre produkter for barn, både sammenlignet med andre nettbutikker og vanlige butikker, har vi også det største lagerutsalget. Her finner du produkter fra de største og mest populære merkene, til priser du vil ha vansker med å finne andre steder.

Se hvor mye rabatt du får på de ulike varene. Vi senker prisene våre betraktelig. Iblant senker vi dem til halv pris, og av og til mer enn dette!

Våre fire outlets

For å gjøre det lett for deg å finne vår outlet, og gjøre de riktige funnene, har vi laget fire ulike produktkategorier – fire utsalgsbutikker om du vil. Klikk på hver enkelt av dem for å finne det du leter etter:

Outlet for leketøy: Her finner du alt fra Lego og lekebiler til akebrett, dukkehus og sykler. Det meste av det vi har i den vanlige butikken vår, finner du også i salgsavdelingen.

Outlet for babyprodukter: Her finner du det som trengs for de aller minste. Vi har et stort utvalg av billige bilseter og barnevogner, samt andre rimelige babyprodukter.

Outlet for barneklær: Vil du kjøpe billige barneklær, er vår salgsbutikk perfekt. Kanskje trenger du ikke årets modell av vinterdress, og kan nøye deg med fjorårets modell til en bedre pris?

Outlet for innredning av barnerom: Her finner du alt fra møbler og barnesenger til praktisk oppbevaring, lamper og sengeklær. Rett og slett alt for barnerommet - bare litt billigere.

Nyhetsbrev med de beste tilbudene

Vårt fullpakkete nyhetsbrev er en annen måte å få de beste tilbudene. Du kan registrere deg for nyhetsbrevet øverst på siden, og vil deretter bli kontaktet når vi har tilbud utenom det vanlige.

-

-

Viser 896 produkter på 18 sider
Antall/side
LEGO Tec, Dress, Joe 605
OUTLET Best i test!
LEGO Tec, Dress, Joe 605

449,50 kr (899 kr) -50%

Velg størrelse Legg i ønskeliste

Viser 50 av totalt 896 produkter

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×