Lekmer logo

Swimpy, Armringer, 0-2 år, 0-15 kg

Swimpy, Armringer, 0-2 år, 0-15 kg Swimpy, Armringer, 0-2 år, 0-15 kg
79 kr
Org. pris 99 kr -20%
 

Du kan overvåke produktet ved å fylle inn din e-postadresse nedenfor. Så får du en e-post når du kan bestille produktet igjen.

Ikke på lager.
Visa butikslager

Flytehjelp når barnet lærer seg å svømme. Hjelper barnet å holde oppreist posisjon i vannet. Doble luftkammere for økt sikkerhet, utrustet med sikkerhetsventiler for å forhindre luftlekkasje. Utforming som gir barnet bevegelsesfri... Vis produktinformasjon

Flytehjelp når barnet lærer seg å svømme.
Hjelper barnet å holde oppreist posisjon i vannet. Doble luftkammere for økt sikkerhet, utrustet med sikkerhetsventiler for å forhindre luftlekkasje.
Utforming som gir barnet bevegelsesfrihet og komfort, behagelig materiale med sømmer som ikke gnager.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Produktbeskrivelse

Flytehjelp når barnet lærer seg å svømme.
Hjelper barnet å holde oppreist posisjon i vannet. Doble luftkammere for økt sikkerhet, utrustet med sikkerhetsventiler for å forhindre luftlekkasje.
Utforming som gir barnet bevegelsesfrihet og komfort, behagelig materiale med sømmer som ikke gnager.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Swimpy

Artikkelnummer:
1000530-0000

Tags:
Flytehjelpemidler, 0-2 år, 1 - 100

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Swimpy Vis alle produkter

Beskytt barna mot solen med en Swimpy UV-drakt med barnas favoritter på. Klær fra Swimpy er laget for bad og lek og er derfor både slitesterke og bekvemme. Enten barna leker i sanden eller i vannet trenger deres følsomme hud å beskyttes mot solens UV-stråler. Med solbeskyttelsesklær trenger du hverken å bekymre deg for å solfaktoren skal slutte å virke eller for farlige stoffer. Leter du etter en fin UV-drakt barn eller andre tilbehør til ferien? Alle Swimpy UV klær, fra Swimpy UV-trøye til hatt og sko, kommer i fine og tøffe farger. Med et variert sortiment av forskjellige trykk blir det lett for deg og barnet ditt å finne deres favoritt. Blant tilbehørene finner du blant annet Swimpy armringer, UV-sko og solbriller. Et UV-telt er spesielt bra for de ekstra små. Swimpy har alt som trengs for å gjøre ditt barns tid i solen morsom og trygg. Materialene som brukes i klærne har sertifisert UV-beskyttelse så lenge klærne er hele. Selvsagt er de også helt frie for farlige stoffer. Med solbeskyttelsesklær fra Swimpy blir det både morsomt og sikkert å være i solen. Lekmer.no er stolte over hvor enkelt det nå er å kjøpe badeklær på nettet. Med morsomme motiv som Bamse, Disney Minnie Mouse, Disney Jake og sjørøverne, Disney Pixar Biler, for å nevne noen - finner barnet ditt lett sin favoritt! Bad- og UV-klær fra Swimpy har raskt blitt populære hos foreldre takket være sin fine og intelligente design. De beskytter barna mot solen uten at du trenger å utsette barnet ditt for unødige kjemikalier, gjennom den innebygde solfaktoren på 50+. Klær fra Swimpy blekes ikke av solen og tørker fort. Deres slitesterke materiale gjør at de klarer mange morsomme og aktive timer i vann og er bekvemme også når de er våte. Kjøp dem i sett eller miks og match etter behag!