Lekmer logo

Plasto, Simhjälp, Delfin, Röd

Plasto, Simhjälp, Delfin, Röd Plasto, Simhjälp, Delfin, Röd
129 kr
Org. pris 149 kr -13%
 
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i januar.
På lager.
Visa butikslager

Plasto Svømmehjelp Delfin i rødt festes på ryggen. Passer like godt på stranden som i svømmehallen. Med kraftig midjebelte og sterke luftpatroner klarer den en vekt på 18-30 kg. Kan vaskes i oppvaskmaskin.... Vis produktinformasjon

Plasto Svømmehjelp Delfin i rødt festes på ryggen. Passer like godt på stranden som i svømmehallen. Med kraftig midjebelte og sterke luftpatroner klarer den en vekt på 18-30 kg. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Plasto Svømmehjelp Delfin i rødt festes på ryggen. Passer like godt på stranden som i svømmehallen. Med kraftig midjebelte og sterke luftpatroner klarer den en vekt på 18-30 kg. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Plasto

Artikkelnummer:
8011065-0000

Tags:
Flytehjelpemidler, 4-7 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Plasto Vis alle produkter

Vi på Lekmer.no er stolte Plasto forhandlere, foretaket som produserer robuste og slitesterke produkter i plast for lek ut og inne. Her finner du spennende produkter for barn fra halvåret og oppover. Vi har mulighet til å tilby en hel del fra deres store sortiment som inneholder alt fra gå-vogner og babyhusker til leksetraktorer og bøtte med spade. De fargesterke produktene gjør leken enda morsommere både hjemme og ute i lekeparkene. Plasto tilbyr et stort utvalg av kvalitative og slitesterke produkter i plast, som eksempelvis en Plasto traktor. La barnet finne på fantasifulle leker, disse robuste produktene tåler nemlig å kjøres med og lekes med også utendørs. Kanskje kan barnet laste litt grus i frontlasterens skuffe, bake en sandete kake med fargesterke former eller gynge barnet i en sikker og trygg babyhuske. Det som kan være bra å vite er at alle Plasto leker tåler å bli vasket i maskinen, noe som er en enkel måte å friske opp disse lekene som barna gjerne vil leke med ofte og over alt. Holder barnet ditt på å lære seg å svømme? En svømmehjelp i plast som festes på ryggen gjør det litt enklere i begynnelsen. Finnes for forskjellige kroppsvekter. Det finske foretaket Plasto produserer leker i plast for barn fra seks måneder opp til rundt åtte år. Vi på Lekmer.no har et stort sortiment av disse solide lekene fra Plasto som er morsomme for barna å leke med. Lekene tåler tøffe tak og å brukes ofte, akkurat som leker for barn skal være. Gjennom leken med eksempelvis en traktor lærer barnet seg hva en bonde er, pass gjerne på å fortelle barnet om hvordan jorden brukes og hvordan en traktor kan brukes. Med klassiske leker som bøtte og spade har barn i flere generasjoner moret seg, og produktene blir med stor sikkerhet en gave som blir satt pris på - det finnes jo så mye som kan stappes i et spann! Lekene er tidløse, og bare fantasien setter grensene for hva de kan brukes til.