Lekmer logo

Kids Concept, Star, Leketunnel, Blå

Kids Concept, Star, Leketunnel, Blå Kids Concept, Star, Leketunnel, Blå
159 kr
Org. pris 199 kr -20%
 

Du kan overvåke produktet ved å fylle inn din e-postadresse nedenfor. Så får du en e-post når du kan bestille produktet igjen.

Ikke på lager.
Visa butikslager

Blå leketunnel med hvite stjernetrykk på fra Kids Concept. Morsom tunnel å krabbe inn og gjemme seg i, kan legges sammen til en sirkel. Lengde: 180 cm Diameter: 46 cm... Vis produktinformasjon

Blå leketunnel med hvite stjernetrykk på fra Kids Concept. Morsom tunnel å krabbe inn og gjemme seg i, kan legges sammen til en sirkel.

Lengde: 180 cm
Diameter: 46 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Finnes også i disse varianter

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Blå leketunnel med hvite stjernetrykk på fra Kids Concept. Morsom tunnel å krabbe inn og gjemme seg i, kan legges sammen til en sirkel.

Lengde: 180 cm
Diameter: 46 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Kids Concept

Artikkelnummer:
8014478-0000

Tags:
Telt & tunneler, 2-6 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Kids Concept, Star, Leketunnel, Blå

Den mest hjelpsomme andmeldelsen

 • Verifisert Lekmer-kunde
  4
  0 personer syns du den her anmeldelsen var nyttig
  En leketunnel rett og slett
  av

  Vi kjøpte tunnelen til barnet vårt på 8 mnd for å gjøre krypingen mer spennende- og det ble den! Smart at tunnelen er i lyst materiale slik at det ikke blit mørkt å krype inni, men stoffet kjennes veldig tett ut , så det skulle jeg ønske var litt annerledes. Tunnelen har snorer i enden sånn at man kan snurper den sammen når man rydder den bort og den har i tillegg en fix oppbevaringsveske med hank ! Stort pluss for å være ensfarget og med stjerner, istedet for å være dekorert med Lynet McQueen , Turtles eller Disneyprinsesser!

  Støtende anmeldelse? Rapporter!

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Kids Concept Vis alle produkter

Her på Lekmer.no tilbyr vi heftige ting fra Kids Concept i Sverige. Er du forelder til barn mellom 3-9 år så passer disse egendesignede produktene fra Kids Concept perfekt å gi i gave. I sortimentet finnes alt fra vakre møbler og tepper til leker og oppbevaringskrakker i herlige farger. For et ekstra glamorøst rom passer heftige lysekroner. Her på Lekmer.no finner du alle typer leker og innredningstilbehør som garantert kommer til å passe dine barn. For barn som elsker mat kan vi anbefale et lite kjøkken i tre, og for de som elsker kos finnes det et morsomt leketelt som man kan både leke og kose seg i. Teltet finnes i forskjellige farger som rosa, blått og grønt, med stjernemønster på. Om det er tid for å innrede barnerommet har vi mange fine møbler å velge mellom, som en lekker retro sofa i rosa eller beige. For de handy barna passer et lite kjøkken og en verktøykasse i herlig farge utmerket. Innred med Kids Concept når det er tid for en forandring i huset! Vi tilbyr en rekke fargerike møbler, sengesett og tepper. Dette merket lager dessuten rosa, søte gyngehester som gir en sjarm til barnerommet. Kids Concept kjøkken passer perfekt til den matinteresserte, og Kids Concept verktøykasse blir en fin gave til den lille snekkeren. Vi på Lekmer.no er stolte av å tilby et etablert varemerke som Kids Concept. Med en rekke egendesignede innredningsdetaljer og leker har vi garantert noe som passer i alle typer barnerom. Vi tilbyr innredningsdetaljer og gaver som passer barn mellom 3-9 år. Alle Kids Concepts leker er testet i henhold til europeiske sikkerhetskrav, og alle innredningsdetaljer er testet for blant annet materiale og farge, så de inneholder kun godkjente stoffer. Kids Concepts barneprodukter er utviklet i nært samarbeid med barna for et klart bilde av deres preferanser. Foruten alt dette er Kids Concept også kåret til årets virksomhet i Borås i 2014.