Lekmer logo
salg

Minions, Veske med tilbehør, Gul

Minions, Veske med tilbehør, Gul Minions, Veske med tilbehør, Gul
99 kr
Org. pris 249 kr -60%
Tid igjen:
 
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i januar.
På lager.
Visa butikslager

Gul ryggsekk med motiv av karakterene fra Minions og Grusomme Meg. Ryggsekken er utstyrt med blått håndtak, glidelås og sidelomme. Ryggsekken inneholder A5 spiralnotisbok, pennal, kulepenn og perm. Mål: 37,5 x 30 x 10 cm.... Vis produktinformasjon

Gul ryggsekk med motiv av karakterene fra Minions og Grusomme Meg. Ryggsekken er utstyrt med blått håndtak, glidelås og sidelomme. Ryggsekken inneholder A5 spiralnotisbok, pennal, kulepenn og perm.

Mål: 37,5 x 30 x 10 cm.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Gul ryggsekk med motiv av karakterene fra Minions og Grusomme Meg. Ryggsekken er utstyrt med blått håndtak, glidelås og sidelomme. Ryggsekken inneholder A5 spiralnotisbok, pennal, kulepenn og perm.

Mål: 37,5 x 30 x 10 cm.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Minions

Artikkelnummer:
8071998-0000

Tags:
Håndverk, 3-8 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Minions Vis alle produkter

Det finnes en hel del Minions produkter å velge mellom. Disse rampete gule figurene ble skapt til storfilmen Grusomme Meg har blitt en storfavoritt for dagens barn, og nå finnes det en rekke produkter inspirert av filmen å nyte for de yngre. Du kan kjøpe Minions online her på Lekmer.no. Her finnes det samlet et stort utvalg av disse minifavoritter. Blant annet kan du finne riktig heftige Minions sengesett som sikrer at våre små sover i stil. Merket leverer også en hel del figurer og leker som tilbyr mange forskjellige lekemuligheter for barn i alle aldre. Sjekk ut Minions talking Kevin, som er en snakkende actionfigur, eller Minions hobbysett der barn får mulighet til å produsere sine egne tøfler eller nøkkelringer inspirert av filmen. I klesveien finnes det også en hel del som tilbys, og vil du skaffe en Minions t-shirt er det enkelt gjort. De finnes i mange forskjellige utførelser, alt for at du enkelt skal kunne finne din egen favoritt. Det finnes også riktig heftige Dispicable me sneakers fra denne produktlinjen. God kvalitet og beroligende produkter har gjort dette til en selvsagt favoritt i hjem rundt om i Sverige. Vil du finne en autorisert Minions forhandler trenger du ikke å lete lenger enn til Lekmer.no. Med et bredt utvalg av produkter fra Grusomme Meg finnes det noe interessant for alle. På vår side har vi en stor samling av de absolutt beste produktene fra noen av verdens mest kjente merker for barn uansett alder. Med fokus på kvalitet og brukervennlighet vil vi tilby bare det absolutt beste til både nybakte foreldre og mer erfarne. Vil du kjøpe klær og innredning på nettet gjør du det enkelt via oss. Vi arbeider hardt for å gjøre våre kunder fornøyde hver gang, med raske leveranser, åpent kjøp og en kundesupport som raskt hjelper til ved oppkomst av spørsmål, er 100 % fornøyde kunder vår målsetning.