Lekmer logo

Disney Minnie Mouse, Veterinærsett

Disney Minnie Mouse, Veterinærsett Disney Minnie Mouse, Veterinærsett
299 kr
Org. pris 379 kr -21%
 
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i januar.
På lager.
Visa butikslager

Veterinærsett i Minni Mus-tema. Reis med Figaro og gjør ham frisk når han er dårlig. Du kan blant annet vaksinere ham og gi ham medisinen sin. Settet inneholder kosedyret Figaro og tilbehør. Fra 3 år. Mål: 30 x 23 x 23 cm... Vis produktinformasjon

Veterinærsett i Minni Mus-tema. Reis med Figaro og gjør ham frisk når han er dårlig. Du kan blant annet vaksinere ham og gi ham medisinen sin. Settet inneholder kosedyret Figaro og tilbehør. Fra 3 år.

Mål: 30 x 23 x 23 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Veterinærsett i Minni Mus-tema. Reis med Figaro og gjør ham frisk når han er dårlig. Du kan blant annet vaksinere ham og gi ham medisinen sin. Settet inneholder kosedyret Figaro og tilbehør. Fra 3 år.

Mål: 30 x 23 x 23 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Disney Minnie Mouse

Artikkelnummer:
8067301-0000

Tags:
Sykehus & veterinær, 3-9 år, 301 - 500

Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Disney Minnie Mouse Vis alle produkter

Ønsker du og dine barn å gjøre om på rommene hjemme? Med en fargeglad barneromsinnredning fra Disneys Minni Mus kommer soverommene til å få en helt ny følelse. Det er morsomt å av og til skifte ut innredningen - prøv selv for å kjenne den der ettertraktede friske følelsen. Her på Lekmer.no har vi også leker og klær til barnet i mange forskjellige størrelser. Av alle Walt Disneys klassikere er det noen karakterer som har fått en spesiell plass i mange menneskers hjerter. Minni Mus' ukuelige optimisme og fargeglade klær er inspirerende og oppkvikkende. Derfor finnes nå Minni Mus klær slik at barnet ditt kan kle seg i samme tema som denne glade figuren. Har du og familien fått mersmak på den boblende estetikken som Disney er kjent for? Span inn Disney gardiner som kan forgylle hvilken som helst utsikt. Her på Lekmer.no er vi nøye med å alltid ta inn høykvalitative produkter som holder lenge og gir glede under årenes løp. Handle Disney klær til barnet ditt eller som gave til noen andre, vi tør love at dette sjarmerende merket blir en favoritt i mange hjem. Vi på Lekmer.no er stolt forhandler av Disney Minnie Mouse og vi er glade for å kunne tilby deg som kunde et variert utvalg av merkets produkter. Nettopp Minni Mus var en av de første karakterene som Walt Disney tenget, hun ble faktisk født allerede i 1928 og eldes med en sjelden sett verdighet. Varemerket har ekspandert i takt med årene og er i dag et av de største internasjonale foretakene som har hele verden som sin arbeidsplass. Er du på jakt etter morsomme klær fra Disney Minnie Mouse for å gi bort som fødselsdagsgave? Å kle seg på en lignende måte som sin favorittkarakter har vært populært hos barn i lang tid og settes pris på lenge - derfor er Disneys klær en gave som holder i lang tid.