Lekmer logo

Infrarød Robot Warrior, Action, Rød

Infrarød Robot Warrior, Action, Rød Infrarød Robot Warrior, Action, Rød
429 kr
Org. pris 499 kr -14%
 

Du kan overvåke produktet ved å fylle inn din e-postadresse nedenfor. Så får du en e-post når du kan bestille produktet igjen.

Ikke på lager.
Visa butikslager

Robot Warrior med både lyd, lys og bevegelse. Robot klar for kamp med både våpen og skjold, og med infrarødt lys ser han ekstra skremmende ut. Du styrer ham og hans våpen med en fjernkontroll. Høyde: 33 cm... Vis produktinformasjon

Robot Warrior med både lyd, lys og bevegelse. Robot klar for kamp med både våpen og skjold, og med infrarødt lys ser han ekstra skremmende ut. Du styrer ham og hans våpen med en fjernkontroll.

Høyde: 33 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Finnes også i disse varianter

Passar till

Produktbeskrivelse

Robot Warrior med både lyd, lys og bevegelse. Robot klar for kamp med både våpen og skjold, og med infrarødt lys ser han ekstra skremmende ut. Du styrer ham og hans våpen med en fjernkontroll.

Høyde: 33 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Play AW

Artikkelnummer:
8076211-0001

Tags:
Roboter og robotdyr, 5-10 år, 301 - 500

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Play AW Vis alle produkter

Vi på Lekmer.no er Play AW forhandler, og hos oss finner du et stort utvalg av merkets produkter. Foretaket produserer en rekke forskjellige leker for forskjellige aldre. Alt fra uteleker som husker og baller, til dukker og musikkinstrumenter inngår i deres sortiment. Mange av produktene er kreative som stimulerer barnas fantasi og skaperevne. Takket være merkets rike utvalg kommer barnet ditt til å finne sin neste favorittleke her, uansett barnets alder. Play AW produserer et riktig bredt sortiment av morsomme leker. Eksempel på produkter som er populære er klassiske såpebobler som passer fra tre år og oppover, badeleker og husker. En radiostyrt gravemaskin, en radiostyrt dinosaur eller en radiostyrt bil kan være heftig å få kjøre rundt med. Den anbefalte alderskategorien er mellom åtte og hundre år. Flere enn barnet kommer med stor sannsynlighet til å vise interesse for disse radiostyrte produktene. Weavy loops er et relativt nytt produkt fra Play AW - fargeglade små gummibånd som man kan lage smykker av. Et Air hockeybord er også et morsomt spill for hele familien, konkurrer om hvem som kan få inn pucken i motstanderlagets mål flest ganger. De fleste barn liker å kle seg ut, så heldig at Play AW også produserer karnevalsklær. Play AW tilbyr et utrolig stort sortiment av leker på nettet for alle aldre. Her finnes virkelig noe for alle, fra den musikalske lille artisten som gjerne sitter og klimprer på en gitar, via den som gjerne spiller basket til barnet som elsker å huske. Klassiskeleker som fotballer inngår i deres sortiment og fra nye idéer oppstår leker som blir nye favoritter for morgendagens barn. Play AW produserer fargeglade produkter som med stor sannsynlighet er med på ethvert barns ønskeliste. Vi på Lekmer.no er glade for å kunne tilby våre kunder et rikt og variert utvalg av merkets leker online. Før neste jul eller fødselsdag bør du absolutt se på hva vi har å tilby, her finner du leker for det aller yngste til det eldste barnet.