Lekmer logo

Infrarød Robot, 30 cm

Infrarød Robot, 30 cm Infrarød Robot, 30 cm
259 kr
Org. pris 329 kr -21%
 
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i januar.
På lager.
Visa butikslager

Programmerbar robot med flere morsomme funksjoner! Roboten kan snurre, danse, gå, gli og bevege armene mens pistolen lager lyd. Fra magen kan du skyte ut myke disker som lades under hjelmen. Høyde: 30 cm Krever 6 stk AA-batterier ... Vis produktinformasjon

Programmerbar robot med flere morsomme funksjoner! Roboten kan snurre, danse, gå, gli og bevege armene mens pistolen lager lyd. Fra magen kan du skyte ut myke disker som lades under hjelmen.

Høyde: 30 cm
Krever 6 stk AA-batterier (inngår ikke).
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Programmerbar robot med flere morsomme funksjoner! Roboten kan snurre, danse, gå, gli og bevege armene mens pistolen lager lyd. Fra magen kan du skyte ut myke disker som lades under hjelmen.

Høyde: 30 cm
Krever 6 stk AA-batterier (inngår ikke).

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Play SS

Artikkelnummer:
1383

Tags:
Roboter og robotdyr, 4-7 år, 301 - 500

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Play SS Vis alle produkter

Lekmer.no tilbyr et stort utvalg av Play SS utendørsleker. Her finnes alt for det aktive barnet og dets foreldre som skaper anledninger for fartsfylt utendørslek sammen. Ha det gøy sammen i familien med hoppestylter, inlines og andre artikler for lek utendørs. Ta vare på barnas naturlige bevegelsesglede og skap rom for aktiv lek. Play SS har også produkter for utkledning og karneval. Play SS har et bredt sortiment av leker for barn i forskjellige aldre. Her kan du finne gaver til fødselsdager og leker som dine barn kan underholdes av i lang tid fremover. Eksempel på populære produkter er dinosaurer leker og doktorveske barn for å leke sykehus. Med Charlie talkie, en papegøye som kan snakke, kommer dere til å få mye latter sammen. Mange barn liker å gjøre husholdningssysler i miniformat, og for barn som er intresserrt i å hjelpe til hjemme eller leke familie så er Play SS bakesett barn en vinnende gave. Er du ute etter en uteleke er en hoppestylte morsom å bruke hjemme i hagen eller i parken. Her finnes noe for alle smaker, aldre og lommebøker. Play SS er i første rekke spesialisert på utendørsleker, men har utover dette også et stort utvalg av leker for innendørsbruk. På Lekmer.no kan du kjøpe utendørsleker online til gunstige priser. Kle deg ut som prinsesse eller superhelt med karnevalsdrakter og sminke og glitter, og hvorfor ikke din egen tatovering. Skyt såpebobler med en såpeboblepistol eller tryllestav med såpebobler. Bygg en trehytte med ditt eget verktøysett, og innred den så med ditt eget bakesett og ismaskin. Bare fantasien setter grenser for utendørslekene du kan skape med leker fra Play SS. Det finnes en stor variasjon av produkter for aktive barn. Er du intressert i dukker eller dinosaurer? Handle Play SS leker og få dem leverert hjem til deg raskt og smidig.