Lekmer logo

Disney Sofia the first, Adventskalender med skoletilbehør

Disney Sofia the first, Adventskalender med skoletilbehør Disney Sofia the first, Adventskalender med skoletilbehør
69 kr
Org. pris 199 kr -65%
 
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i januar.
På lager.
Visa butikslager

Fin adventskalender med motiv av karakterene fra Sofia, den første. Bak hver luke skjuler det seg en overraskelse. Både morsomt og spennende for barna å få en liten gave i 24 dager. Adventskalenderen inneholder blant annet smykker... Vis produktinformasjon

Fin adventskalender med motiv av karakterene fra Sofia, den første. Bak hver luke skjuler det seg en overraskelse. Både morsomt og spennende for barna å få en liten gave i 24 dager. Adventskalenderen inneholder blant annet smykker. For fullstendig innhold se bildet.
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Fin adventskalender med motiv av karakterene fra Sofia, den første. Bak hver luke skjuler det seg en overraskelse. Både morsomt og spennende for barna å få en liten gave i 24 dager. Adventskalenderen inneholder blant annet smykker. For fullstendig innhold se bildet.

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Disney Sofia the first

Artikkelnummer:
7002628-0000

Tags:
Kjente karakterer, 3-6 år, 101 - 200

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Disney Sofia the first Vis alle produkter

Er prinsessen Sofia den første populær hjemme hos dere? Har dere barn der hjemme som elsker å kle ut seg og leke prinsesse? Her hos oss på Lekmer.no har vi et bredt sortiment av blant annet prinsessedukker fra Sofia the first og andre fine inspirerende prinsesse klær for morsom og utviklende lek. Det animerte Disney showet Sofia the first har fått barn over hele verden til å drømme om å bli en ekte prinsesse eller konge. Vi på Lekmer.no har fylt opp ordentlig med en rekke forskjellige flotte Prinsesse Sofia Disney produkter. Vi har alt fra barneleker og bekvemme klær for de små som elsker å drømme seg inn i eventyrenes verden. Andre morsomme kompletterende produkter for de som elsker Prinsesse Sofia er blant annet dynetrekk, morgenkåpe, sykkelhjelm, støvler samt tepper. At fargen lilla er Prinsesse Sofias favorittfarge kan man ikke unngå å få med seg. Alle Sofia the first produkter går i herlige farger som lilla og rosa noe som garantert kommer å live opp i hverdagen. Barn elsker å skape sine egne fantasiverdener der de kan leke i timesvis og nøyaktig alt er mulig. Kanskje står en Sofia the first barneleke eller en fin Sofia the first dukke høyt oppe på ditt barns ønskeliste? Lekmer.no har blant annet forskjellige fine dukker og klær fra Sofia the first. Lekmer.no er forhandler på nettet av prinsesse Sofia the first. Her hos oss kan du shoppe løs i ro og fred blant vårt brede sortiment for alt som har med graviditet og barn å gjøre. Det nye amerikanske animerte Disney tv-showet Sofia the first fra 2012 handler om hvordan den syvårige helt vanlige jenta Sofia helt plutselig blir en prinsesse når hennes enslige mor gifter seg med den stilige Kong Roland den 2. Serien knyter sammen flere andre Disney eventyr til en felles magisk verden. Vi er glade over å kunne tilby et stort utvalg av Sofia the first produkter.