Gavetype:

Alder:

Pris:

Din ønskeliste

Del din ønskeliste:

i

Din ønskeliste er tom

Legg til produkter gjennom å klikke på "ønske" på hvert produkt.

LEGO Ninjago

LEGO Ninjago finnes på Lekmer.no. LEGO Ninjagos ulike karakterer utgjør tilsammen et rollespill og fortellingen om en mørk tid der en skjelettarmé angriper Ninjago. Bygg modellen og bruk minifiguren og kort, som finnes med i mange forpakninger, for å påvirke striden mellom det gode og det onde. Bygg, lek og spill med dine venner! Fortellingen om LEGO Ninjago handler om legenden Lord Garmadon som forsøkte ødelegge Ninjago med ødeleggelsens kraft langt innen tiden bar et navn. Men innen det kunne hans bror Wu, en spinjitzumester, redde oss alle gjennom å forvise Garmadon til underjorden.

-

-

Viser 18 produkter på 1 sider
Antall/side

Viser 18 av totalt 18 produkter

100,- rabatt!

Hei! Akkurat nå får du 100 kr rabatt på Lekmer.no. Oppgi din e-postadresse så får du rabattkoden direkte til din innboks.

Tilbudet gjelder når du handlet produkter for minst 500 kr. Rabattkoden gjelder ved et kjøp. Gjelder ikke LEGO eller produkter hvor det spesifikt står at rabattkoder ikke kan benyttes.

×

Takk!

Rabattkoden er nå sendt til din e-postadresse. Sjekk om noen minutter og dobbelsjekk at den ikke har endt opp i din søppelpost.

Steng vinduet og gå tilbake til Lekmer.no

×
Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×