logo-head-transparent

Ergobaby

Hos oss på Lekmer finner du ergonomiske bæreseler, bæresjal og ammeputer fra Ergobaby. Vi har bæresele 360, Original m.fl. I mange fine farger!
Karen Frost, grunnleggeren av Ergobaby, hadde en visjon om å skape en bæresele som var skånsom mot barnets rygg og som samtidig fordelte barnets vekt på foreldrenes hofte og skuldre, noe som avlaster rygg og nakke. Denne visjonen ble virkelighet i 2003 da hun grunnla Ergobaby, et varemerke med kvalitet, miljøtenkning og ergonomi som de viktigste grunnstenene. Det begynte med bæresele Original som ble produsert av 100 % bomull og hadde vatterte hofte- og skulderremmer samt justerbar sovehette. Fremgangen med bæresele Original skapte raskt et voksende behov for sertifiserte økologiske barneprodukter, og som andre modell utviklet Karen en økologisk bæresele med samme passform som originalen, men som var produsert av økologisk bomull.
Ergobabys bæresele 360 kom senere og er i dag en storselger takket være dens gjennomtenkte design som gjør at den kan bæres i fire forskjellige posisjoner - mage innover, mage utover, hofte- og ryggposisjon. Også denne er ergonomisk utformet med et skålformet sete som gjør at barnet havner i en ergonomisk sitteposisjon med hoften forovervendt og ryggen lett buet. Den har dessuten fått best i test av flere forskjellige testpaneler.
52 produkter
52 produkter