Gavetype:

Alder:

Pris:

Din ønskeliste

Del din ønskeliste:

i

Din ønskeliste er tom

Legg til produkter gjennom å klikke på "ønske" på hvert produkt.

-

Viser 50 produkter på 1 sider
Antall/side

Viser 50 av totalt 50 produkter

Pynteputer til barnerom

Med puter skapes det koselige plasser for barn. Det kan være i lenestolen, sengen eller ute i familiens TV-sofa. Akkurat som vi voksne ønsker å ha steder hvor vi kan slappe av, så ønsker også barna det. Kan du kunsten å pynte med puter og tekstiler, så er sjansene gode for at du får til en liten oase for å kose seg i.

Når du velger puter for barna er det fornuftig å velge ut fra hva de liker og deres interesser. De har kanskje noen figurer som de er glade i og ønsker å ha som motiv. Du kan også velge noen klassikere. Her kan du finne for eksempel putetrekk i den klassiske Moln-serien. Et mønster som varer år etter år.

Så hvis du vil lage et eget koselig hjørne for barna, kjøp noen fine puter. Her finnes et bredt utvalg til gode priser, og vi leverer til deg slik at du ikke trenger å løpe i butikker.

100,- rabatt!

Hei! Akkurat nå får du 100 kr rabatt på Lekmer.no. Oppgi din e-postadresse så får du rabattkoden direkte til din innboks.

Tilbudet gjelder når du handlet produkter for minst 500 kr. Rabattkoden gjelder ved et kjøp. Gjelder ikke LEGO eller produkter hvor det spesifikt står at rabattkoder ikke kan benyttes.

×

Takk!

Rabattkoden er nå sendt til din e-postadresse. Sjekk om noen minutter og dobbelsjekk at den ikke har endt opp i din søppelpost.

Steng vinduet og gå tilbake til Lekmer.no

×
Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×