Lekmer logo
salg

Rätt Start, Tummen Watercolour, Stellematte, Blå

Rätt Start, Tummen Watercolour, Stellematte, Blå Rätt Start, Tummen Watercolour, Stellematte, Blå
149 kr
Org. pris 299 kr -50%
Tid igjen:
 
365 dagers åpent kjøp
Kjøp nå og betal i januar.
På lager.
Visa butikslager

Blå stellematte fra Rätt Start med fint motiv av Tummen. CTC-behandlet, noe som gjør den vanntett og lett å tørke av. Trekket er vaskbart i maskin 40°C. Materiale: 100 % bomull med polyuretanfyll, Økotex-sertifisert i klasse 1 bab... Vis produktinformasjon

Blå stellematte fra Rätt Start med fint motiv av Tummen. CTC-behandlet, noe som gjør den vanntett og lett å tørke av. Trekket er vaskbart i maskin 40°C.

Materiale: 100 % bomull med polyuretanfyll, Økotex-sertifisert i klasse 1 baby.
Mål: 49 x 66 cm
Raske leveranser
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt over 1000 kr

Andre Lekmer-kunder likte også

Produktbeskrivelse

Blå stellematte fra Rätt Start med fint motiv av Tummen. CTC-behandlet, noe som gjør den vanntett og lett å tørke av. Trekket er vaskbart i maskin 40°C.

Materiale: 100 % bomull med polyuretanfyll, Økotex-sertifisert i klasse 1 baby.
Mål: 49 x 66 cm

ØVRIG PRODUKT DATA
Varemerke:
Rätt Start

Artikkelnummer:
2573

Tags:
Stellepute, 0-3 år, 201 - 300

Säkerhet:
Energy label ×

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse om produktet.

Rätt Start Vis alle produkter

Få Rätt Start med svenske krav! Merket produserer praktiske, sikre og morsomme babyprodukter som gjør den første tiden sammen med barnet ditt enda morsommere og enklere. I foretakets sortiment inngår blant annet rangler og biteprodukter for babyen, men også bestikk og kopper med eventyrmotiv samt sengetøy inngår. Rätt Start er fargeglade og trygge produkter for det nyfødte barnet og opp til tre-fire års alder. Merket Rätt Start tilbyr et stort sortiment av sikre produkter i høy kvalitet for det lille barnet. De inspireres av eventyr og velkjente og elskede barnefigurer. I en babygym med eksempelvis pingvinen Pingu lærer barnet seg å rulle rundt, løfte på nakken samtidig som det stimulerer både syn, hørsel og følelse. En musikkuro er spennende og fanger barnets oppmerksomhet. Rätt Start produserer også myke og behagelige barneklær og sengesett for nyfødte. Også her er motivene inspirert av eventyrverden. Foretaket har tidigare sluppet kolleksjoner med Spøkelset Laban og Lille Anna, for å nevne et par. Alle farger og materialer som brukes i produksjonen er godkjente i henhold til både Sveriges og EU's normer. Når barnet ditt skal lære seg å spise selv, blir det mye morsommere med fine bestikk i mindre størrelse. Rätt Start er et svensk merke som fokuserer på utviklende og praktiske produkter som er morsomme for barnet å bruke. Motivene er ofte hentet fra velkjente og klassiske barnefavoritter. Disse fine produktene er utmerkede som gaver ved dåp, jul eller fødselsdag for å få Rett Start for den minste. Foretaket har lenge produsert kjente eventyrmotiv på serviser som Elsa Beskows Hattstugan. De lager også bordunderlag som er inspirert av svenske viser. La barnet ditt eller et barn i din nærhet allerede fra begynnelsen ta del i disse skattene Bamse og nysgjerrige myke Mummi har også forekommet ofte på produkter. Vi på Lekmer.no er glade å kunne tilby dette kvalitetsmerket til våre kunder. Du bestiller enkelt her via vår hjemmeside og kan velge fra et stort utvalg.